2013-02-06 Rosmalen – Maliskamp

Dag allen,

Gerard bood ons een “thuisroute”: Maliskamp en de Groote Wetering: met sneeuw. De 3e route met sneeuw dit seizoen overigens. Het waren 10,7 km met een gemiddelde van jawel 4,0 km.

Zoals te zien niet alleen een dooiende druipende sneeuwtocht, 13-02-05 MALISKAMP (3)maar ook een tocht die devoot gelardeerd werd. Mooie doorkijkjes, al dan niet zonnig met dapper stappende, soms ook turende mannen. Schichtige wazige, slanke en ook plompe beesten kruisten ons pad.

De idee van Gerard om de Pimpernel met scabreuze kabouters te frequenteren werd met gepast enthousiasme begroet. Het lange wachten leverde er eentje op voor het huis. Althans dat zei de serveerster/bakster. Of dat ook werkelijkheid geworden is bij de groepsafrekening door Gerard heb ik vergeten te verifiëren.

Het Landgoed Coudewater completeerde de route. Eigenlijk zou de laatste foto in de beestenserie vernietigd moeten worden. De uitgespaarde lunch werd door de meesten niet bewaard maar schandelijk te grabbel gegooid. De pensioenbreuken zijn nog niet ingedaald.

De opnieuw bijgewerkte en weer verouderde dan wel gemuteerde wandelplanning geeft aan dat we op 20-2 naar Herman koersen. Voor de Amersfoortse route zijn we geheel op ons zelf aangewezen want Cor is er niet. Dat hij vertrouwen in ons heeft blijkt ook uit het gegeven dat hij de keer daarop in Spanje vertoeft.

Ton V

 

Voor de foto’s: lees verder.