2013-04-17 Baarschot

Allen,

SAMSUNGZonder Harry, die er over 14 dagen wel bij hoopt te zijn, liepen we vandaag vanuit Baarschot tussen de 14 en 15 km Dwars dur d’n Hertgang (afkomstig van OnTrack). Vandaag was de wandeling gekozen door Ton P. die zich er niet van bewust was dat we dezelfde wandeling ook al gelopen hadden op 05-05-2010, toen uitgezocht door ondergetekende. Maar in 3 jaar tijd kan er veel veranderen, hoewel sommige dingen ook gewoon zo zijn gebleven, als we de foto’s van vandaag met die van Ton V uit 2010 vergelijken.

Wat we vandaag wel veel zagen waren bosanemonen die 3 jaar geleden al uitgebloeid waren. Maar de kapel van zwerfstenen uit het Landgoed De Utrecht stond er nog steeds zo bij als toen. De dakrestauratie van 2010 was afgerond, want nu lag er gewoon riet op de boerderij. Het ven bevatte nog steeds veel water, dat nu vanaf een nieuwe uitzichttoren (tegen betaling van € 1,-, die niemand bij zich had) was te bekijken. De Koevoirtbrug lag er nog steeds en stevig bij. Een uitbottende wilg kreeg bezoek van een hommel, maar een smartphone is niet bij machte om zulke mooie foto’s te maken als de camera van Ton, dus is het niet heel erg scherp en is de rest van de soortgelijke foto’s gedeletet. In het bungalowpark stonden veel huisjes te huur, tot zelfs in de bomen.

Tot volgende keer, op de Dag van de Arbeid (dus dat wordt stevig wandelen) bij Hank. Ik zal zoals gebruikelijk de Rosmalense delegatie ophalen.

Groeten,

Cor

Voor de foto’s: lees verder.