2013-05-29 Wouw

Dag allemaal, inclusief de geblesseerde Jan, de vakantievierende Herman, de golfende Gerard.

13-05-29 WOUW (10)Met Cor op pad in de regen. Vijf man sterk, een tocht van 14 km. Met een gemiddelde van 3,8 km. Het was zeer geaccidenteerd terrein, dwars door druipende bossen. Bij de start hulden we ons in plastic en de optimist die om 14.05 riep “het is droog” hulde zich even later weer in ..jawel.

Wouw, de Wouwse Plantage en omstreken was ons doel, een route vol plassige paden, waar twee van ons op verschillende momenten in knielden.Herman hulde zich in een zogenaamde Google plu. Heel handig. Even leek het op de Drunense duinen. Dat het nat was bleek vele malen. Zelfs de bomen stonden er schuimbekkend bij. Desondanks waren er mooie doorkijkjes met heldere startbanen. Harry Potters was onder ons, daar waar de luchtmacht kleiduif schoot, de resten jammerlijk achterliet als wegverharding en wij onder een zitloos afdak zonder kapstokhaak aten. Knuffelende koebeesten leidden naar een vlindertuin, die bekend voorkwam.

Het straatnaambord deed even de hoop toenemen, zeker wanneer je de “t” weg/op/krast. Een overgewaaid tulpen”bos” besloot een uiterst plezierige tocht. Die bij zon nog veel mooier zal zijn.

Groet,

Ton V

Voor de foto’s: lees verder.