2013-08-21 Erp – Veghel

Dag allemaal,

13-08-21 ERP (20)Vandaag 2e maal rond Erp. Nu liepen we 15,3 km (4,2 km gemiddeld). Hoe het er 11 juni 2011 uitzag heb je misschien al gezien aan de hand van de hernieuwd toegezonden beelden van toen. En, zoals Cor mij terecht mailde, was de datum 11 juni 2011.

We waren compleet en aan het beeld te zien meer dan. Wanneer we beter naar de brievenbus hadden gekeken hadden we ook kunnen weten dat de route anders liep. De Aa kruisend werden we geconfronteerd met het onhygiënische beleid van de gemeente Veghel, waaraan Erp onderhorig is. Hun opvattingen over lichamelijkheid – al is het bij beesten – werd aan het eind van de tocht ook duidelijk. Vlak voor de ezel liepen wij door de Goordreef. Wellicht wordt onze mening over het gemeentebeleid gewijzigd wanneer we zien dat kangoeroewoningen zijn toegestaan. We constateerden ook dat het vuilnisbakkenbeleid niet tot het gewenste gedrag leidt. Dit ondanks Antonius met het varken.

Nadat we opnieuw na ruim 2 jaar de kunstwerken in ogenschouw konden nemen en verpoosden in een theater en plasten tussen de coulissen ontsnapte de koop van Jan aan een ramp. Dit dankzij zijn vangvaardigheid. Wellicht kwamen Jan en Ton P honingvrij thuis.

Groet,

Ton V

Voor de foto’s: lees verder.