2015-01-21 Boskant (St. Oedenrode)

Vandaag ging de tocht naar Boskant, een essentieel onderdeel van de Gemeente St. Oedenrode. Helaas zonder onze vaste fotograaf, die een hernia van voorbijgaande aard aan het overwinnen is. Daarom was zijn dagindeling anders dan normaal: wel mee koffiedrinken, maar vanaf gasthuis Ton en Leida zelfstandig terugwandelen naar het eigen honk in Rosmalen. Een mooie oefening om er volgende keer weer bij te zijn.

2015-01-21 Boskant 014 (Kopie)De wandeling van vandaag was geleend van OLAT (door Jan ook bij onze groep bekend). Kennelijk voor OLAT-leden een trainingstochtje want het besloeg (volgens de door mij gebruikte app Runkeeper) 11,3 km. Het gemiddelde was door de app niet zo goed bijgehouden maar deed gevoelsmatig niet onder voor vorige wandelingen. ……… Lees verder.