2017-11-22 Udenhout

Dag allen,

2017-11-22 Udenhout 003Te gast bij Jan, werden Cor en ik verrast met een fles, omdat ze vonden dat de makers van het videoverslag en fotojournaal dat verdienden. Bedankt. Leuk, een hobby die wordt “nat” gemaakt.

Op naar Udenhout voor een Knooppuntenwandeling van 15,5 km (4,4 km gemiddeld) in Nationaal Park De Drunense Duinen. We startten de tocht langs de duinrand, soms wat op, soms wat down. Soms op een rij, soms als een door het landschap slingerend lint. Soms over paden, soms over zand, soms op het hellend vlak mountainbikers ontlopend. Een golvend maanlandschap, maar gezien ons verleden toch ook een vertrouwd landschap, waar de groengele palen nu fier hun koppen boven het zand uitstaken. Cor reed en passant even op en neer en voegde zich bij ons bij De Rustende Jager, waar wij dankzij Jan extra konden rusten, al dan niet koffie met melk drinkend.

Zie de zon schijnt door de bomen. Dus ook nu weer, de woensdagen van de oneven weken zijn regenvrij. Ineens waren we op het platteland met ingepakte paarden. Hadden vannacht gewerkt.

Door het heenenweergerij werd de tocht gerestyled en werden de knooppunten gemixt en kwamen we via stijgende bospaden afdalend op de Bossche Baan bij het startpunt terug.

Bij het laatste rustpunt mixten we ook de data en de startadressen, maar daar zorgt Cor voor.

Volgende keer in ieder geval op Kennedylaan 5. Als we voor die tijd niet in een Nexit of Belxit geraken hoef je geen paspoort mee te nemen.

Ton

Voor de foto’s: lees verder.